Babagan Kita

Babagan Kita

Guangzhou Danye Optical CO., LTD didegaké ing taun 2010, dununge ing Guangzhou China, minangka kualitas profesional profesional produsen kecantikan non-bedah lan peralatan medis lan eksportir. Bisnis kita kalebu saka riset asli, pangembangan, produksi, sales & marketing internasional, sawise layanan nganti pelatihan profesional;

Danye duwe tim kerja sing berpengalaman, lan tenaga profesional, staf produksi, produksi duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri kecantikan, mula kita bisa menehi solusi lengkap saka piranti lunak, perangkat keras, desain awak, desain struktur kanggo klien khusus sing dibutuhake Layanan OEM, ODM utawa pengin model bisnis apa wae;

Piranti utama kalebu laser dioda 808nm kanggo ngilangi rambut, RF thermagic kanggo ngangkat lan ngencengi rai, teknologi anyar 6.78Mhz monopolar RF ngangkat kulit & mesin penghapusan kerut, 360 platform cryolipolysis kanggo pelangsingan awak lan ngangkat, laser pecahan CO2 kanggo resurfacing kulit lan terapi bawok, diode laser lan q switch laser 2 in 1 kanggo depilasi rambut lan ngilangi tato, IPL / Elight OPT SHR kanggo peremajaan kulit, laser switch Q kanggo ngilangi tato, Mesin pendingin udara kanggo kulit adhem, piranti multifungsi kanggo ngrampungake masalah kulit sing beda, sistem HIFU lan liya-liyane ing;

Mesin kita yaiku CE, paten, ROHS sing disetujoni, lan Danye minangka pemasok sing diaudit SGS lan TUV, kita duwe bisnis ekspor internasional 11 taun, mesin populer ing macem-macem negara ing saindenging jagad. Kita dipercaya lan dipercaya.

We nawakake layanan sawise-sales banget. Mesin seneng dhukungan teknis babar pisan lan wektu urip. Kalebu nanging ora winates kanggo layanan ing ngisor iki.
1. Manual pangguna
2. Dhukungan online 24 jam
3. Bagéan gratis
4. Dhukungan teknologi video

Budaya Perusahaan

Ing dalan kaendahan, kita mesthi tetep prinsip "kualitas dhisik, layanan luwih dhisik", lan terus-terusan ningkatake lan nggawe inovasi kanggo ketemu para pelanggan!
Yen sampeyan seneng karo kita, mangga gabung, Danye kanthi tulus ngarep-arep bisa mbukak masa depan kaendahan sing apik banget karo YOU!

Pengin kerja sama kita?