2020 mesin penghilang rambut dioda laser 808nm paling anyar lan berkualitas tinggi DY-DL4A

Katrangan singkat:

Laser diode 808nm / 810nm minangka standar emas Internasional kanggo ngilangi rambut; Gunakake kristal safir kanthi kualitas apik, bisa digunakake tahan lama, ora gampang dipecah; Aman, ora krasa lara, kepenak, ora mandheg wektu;

Model: DY-DL4A


Detail Produk

dl4a

Teori

Prinsip perawatan adhedhasar peran photothermolysis selektif, amarga folikel rambut lan poros rambut kaya melanin, melanin ing distribusi matrik bohlam rambut ing antarane sel lan pindhah menyang struktur poros rambut, melanin minangka target nindakake perawatan ngilangi rambut , sawise target lan operator (folikel rambut lan folikel rambut ing sekitar jaringan) nresep energi sing gedhe banget, suhu mundhak banget, nyebabake jaringan folikel rambut lan jaringan folikel rambut ing sekitar kerusakan, rambut rontok ing lingkungan asli, kudu dibuwang kabeh.
2200W Daya Tinggi
Perawatan Cepet Kilat
Kanthi daya dhuwur 2200W, folikel rambut panas kanthi seragam kanthi suhu optimal
wektu cendhak tanpa dadi panas epidermis. Nyedhiyakake keamanan, kenyamanan lan efisiensi maksimum tanpa efek samping

808wp_

Fungsi

1 : Kabeh jinis rambut rambut ing awak (rambut ing rai, sekitar area lambe, jenggot, underarm, rambut ing tangan, sikil, payudara lan area bikini)
2 : peremajaan kulit laser



808p_

Parameter teknis

Model DY-DL4A
Jinis laser Laser diode
Dawane gelombang 808nm / 810nm
Panel operasi Layar sentuh LCD warna 10.4 inci
Ukuran kerajinan tangan 12 * 12mm
Mode pangiriman kopling safir langsung
 Input Daya piranti 2200W
Mode cepet (FHR):  
Kapadhetan daya 5-10J / cm2 bisa disetel
Frekuensi pengulangan 10Hz
Mode profesional (SDM)  
Kapadhetan daya 6-50J / cm2 bisa disetel kanthi kisaran jembar pulsa tetep (kasedhiya Max.120J / cm2)
Frekuensi pengulangan 1-5Hz bisa diatur kanthi jangkoan jembaré pulsa
Jembar pulsa 80-200ms
Cara adhem Sistem sirkulasi udara + banyu + pendinginan semikonduktor
Tingkat adhem pendinginan instan safir lan permukaan kulit paling ngisor nganti 0 ~ -5 ℃
Ukuran mesin L34 * W40 * H100CM
Bobot net 34kgs

 

Efek Perawatan

8081_

Kauntungan

Tim ahli kanthi kaprigelan lan pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang kecantikan, fokus ing nggawe mesin berkualitas tinggi lan nawakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan, terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar; Layanan OEM lan ODM.

KLIK ON PLAY


packing7

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo ojo ragu-ragu

Hubungi kita saiki

Kita bakal duwe paling akeh profesional

staf layanan pelanggan kanggo njawab pitakon sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita