FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa regane lan jumlah pesanan minimum (MOQ)?

Kita langsung menehi rega pabrik miturut jumlah sing beda-beda, MOQ kita yaiku 1 unit;

Apa sampeyan pabrik?

Ya, kita minangka produsen profesional lan eksportir sing terintegrasi karo riset, pangembangan, produksi, pemasaran lan layanan; kita duwe pengalaman sugih lan akumulasi ilmu industri kecantikan luwih saka 11 taun; pabrik diaudit pemasok dipercaya dening TUV lan SGS sing misuwur ing saindenging jagad;

Apa piranti utama sampeyan?

Perusahaan kami fokus ing peralatan kecantikan berkualitas tinggi, piranti utama kalebu laser dioda 808nm, laser pecahan CO2, laser Q switch yag, piranti pendingin kulit cryo, 360 cryolipolysis, RF Thermagic, OPT, piranti multifungsi lsp;

Apa garansi produk sampeyan?

Biasane kita nawakake garansi 1-2 taun miturut macem-macem jinis mesin; sajrone garansi, suku cadang gratis dikirim lan diganti;

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo minimal order biasane wektu utama kita 3-7 dina, supaya jumlah akeh gumantung karo kondisi produksi saiki lan persyaratan spesifik klien;

Apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Biasane kita nampa transfer bank (T / T), pembayaran online, serikat barat, kanggo metode pambayaran liyane bisa dibahas luwih lanjut;

Simpenan 50%, saldo 50% sadurunge dikirim;

Kepiye cara pengiriman lan biaya pengiriman?

Biasane sawetara cara pengiriman kanggo referensi: klien milih ekspres cepet saka layanan lawang menyang lawang, utawa angkutan udara sing kompetitif saka layanan lawang menyang bandara, utawa pengiriman laut murah saka layanan lawang menyang pelabuhan; biaya pengiriman beda-beda miturut cara pengiriman ing ndhuwur, kanggo rincian mangga priksa;

Layanan OEM lan ODM kasedhiya?

Ya, kaloro jinis bisnis kasedhiya, apa maneh, minangka pabrikan sing isih bisa menehi solusi lengkap kalebu desain piranti lunak, desain perangkat keras, desain awak, desain struktur kanggo syarat sing disesuaikan; sugeng rawuh priksa;

gabung karo kita, gawe masa depan kaendahan sing padhang;

Pengin kerja sama kita?