Warta

  • CIBE of the 56th China (Guangzhou) International Beauty Expo 2021

    CIBE Pameran Kecantikan Internasional China (Guangzhou) ke-56 2021

    CIBE Pameran Kecantikan Internasional China (Guangzhou) ke-56 2021 Tanggal pambuka: 2021-03-10 Tanggal Akhir: 2021-03-12 Lokasi: Hall Pazhou, Ringkesan Pameran Pameran Canton: Diatur dening Shenzhen Jiamei Exhibition Co., Ltd., CIBE 2021, Pameran Kecantikan Internasional China (Guangzhou) ke-56, bakal dianakake ing ...
    Waca liyane
  • Cosmoprof Worldwide Bologna

    Cosmoprof Worldwide Bologna

    Janjian edisi 53 Cosmoprof Worldwide Bologna wis ditundha nganti wulan September. Acara kasebut dijadwalake maneh tanggal 9 nganti 13 September 2021, amarga kahanan darurat kesehatan sing ana gandhengane karo panyebaran kovid19. Keputusan kasebut nglarani nanging prelu. Saka kabeh ...
    Waca liyane
  • We’re Going Virtual In 2020!

    Kita bakal Virtual ing taun 2020!

    Edhisi 25 Cosmoprof Asia bakal dianakake tanggal 16 nganti 19 November 2021 [HONG KONG, 9 Desember 2020] - Edisi 25 Cosmoprof Asia, acara b2b referensi kanggo para profesional industri kosmetik global sing kasengsem karo kesempatan ing wilayah Asia-Pasifik, bakal dianakake tanggal 16 nganti 19 Nov ...
    Waca liyane