CIBE Pameran Kecantikan Internasional China (Guangzhou) ke-56 2021

CIBE_of_the_56th_China

CIBE Pameran Kecantikan Internasional China (Guangzhou) ke-56 2021

Tanggal pambuka: 2021-03-10

Tanggal Pungkasan: 2021-03-12

Papan: Hall Pazhou, Canton Fair

Ringkesan Pameran:

Diatur dening Shenzhen Jiamei Exhibition Co., Ltd., CIBE 2021, Pameran Kecantikan Internasional China (Guangzhou) ke-56, bakal dianakake ing Paviliun Pazhou saka Pameran Canton wiwit tanggal 10 nganti 12 Maret 2021. Serangkaian kegiatan akademik lan komersial sing apik lan forum mewah bakal dianakake sajrone Guangzhou International Beauty Expo 2021, sing nutupi bisnis wechat, ritel, topeng wajah, kaendahan medis gedhe, tato, perawatan rambut, kuku lan topik liyane, sing dadi platform sing cocog kanggo para profesional industri kanggo nyadari -gawe rencana tuku. Sugeng rawuh ing Guangzhou International Beauty Expo!

Lingkup Pameran:

Kaendahan profesional, kesehatan, ngunggahake rambut, kuku, bulu mata sing apik, tato, lan perusahaan merek edhisi profesional kecantikan medis gedhe kayata pameran, lan kanggo nggedhekake area bagean kosmetik lan skala pameran, segmen area kosmetik gedhe kalebu bisnis listrik mikro, listrik, lintas-wates, kalebu merek impor internasional, kosmetik, parfum, alat dandanan kecantikan, perawatan pribadi, ngumbah produk, pasokan bahan baku, peralatan, lsp.

Pameran kanggo ngenalake

Didhisiki ing taun 1989, China International Beauty Expo wis sukses dianakake sajrone 50 taun. Minangka salon kecantikan lan kosmetik lan pameran ekspor kanthi sejarah sing dawa ing China, sing ningkatake industri kecantikan lan kosmetik ing China suwene 29 taun. Minangka platform industri sing digawe independen dening wong Tionghoa, Beauty Fair dikenal minangka bandhulan merek nasional Tionghoa. Mbantu akeh merek nasional wiwit cilik nganti gedhe, kanggo ngatasi kompetisi internasional, supaya bisa menang. Wiwit taun 2016, iki bakal dianakake kaping telu saben taun, ing wulan Maret lan September ing Paviliun Impor lan Ekspor China Guangzhou, lan ing wulan Mei ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai (Hongqiao). Wilayah pameran tahunan luwih saka 760.000 meter persegi, wis dadi pameran profesional global, garis kimia saben dina, garis profesional, jalur pasokan, kabeh rantai industri kalebu. Pameran kasebut narik kawigaten perusahaan-perusahaan saka sebagian besar propinsi China, Asia, Eropa, Amerika, Oceania lan negara-negara lan wilayah liyane. Kajaba iku, sekolah pelatihan profesional salon kecantikan, media profesional lan kamar dagang, asosiasi uga bakal diumumake, China International Beauty Fair wis dadi platform pertukaran informasi sing paling sah ing industri kecantikan China.

Pameran Kecantikan Internasional China nglumpukake produk lan elit sing misuwur, dadi platform sing cocog kanggo masarakat ing industri iki kanggo ngrampungake rencana tuku mandheg. Kajaba iku, sajrone pameran kasebut dianakake serangkaian kegiatan akademik lan komersial uga BBS mewah, sing nutupi bisnis wechat, ritel, topeng, kecantikan medis, tato, ngunggahake rambut, kuku, kayata pirang-pirang topik, ahli undhangan, elit industri, lan melu industri kanggo nuduhake * * * ilmu lan teknologi anyar, informasi pasar lan tren, ngrewangi industri golek kesempatan bisnis lan ngerti dinamika pasar.


Wektu kiriman: Mar-01-2021