Cosmoprof Worldwide Bologna

Cosmoprof Bologna in Italy 2021

Janjian edisi 53 Cosmoprof Worldwide Bologna wis ditundha nganti wulan September.

Acara kasebut dijadwalake maneh wiwit tanggal 9 nganti 13 September 2021 , amarga kahanan darurat kesehatan sing ana gandhengane karo panyebaran kovid19.  

Keputusan kasebut nglarani nanging prelu. Saka saindenging jagad iki kita ndeleng edhisi sabanjure kanthi pangarepan sing gedhe banget, mula penting banget kanggo mesthekake yen kedadeyan kasebut kanthi tentrem lan aman.

Cosmoprof Worldwide Bologna, didegake ing taun 1967, minangka pameran merek kecantikan sing misuwur ing saindenging jagad. Wis sejarah dawa lan duwe reputasi dhuwur. Biasa dianakake ing Pusat Pameran Internasional Cosmoprof ing Bologna, Italia saben taun.

 

Pameran kaendahan Italia duwe reputasi apik ing jagad iki kanggo pirang-pirang perusahaan sing melu lan macem-macem gaya produk, lan didaftar minangka pameran kaendahan global sing gedhe lan berwibawa dening Guinness World Book. Umume perusahaan kecantikan terkemuka ing donya wis nyiapake kios gedhe kanggo ngluncurake produk lan teknologi anyar. Saliyane pirang-pirang produk lan teknologi, pameran iki uga langsung mengaruhi lan nggawe tren tren dunia, terus adegan profesional lan populer sing konsisten

 

Cosmoprof Worldwide Bologna minangka pameran khusus: 3 aula khusus kanggo sektor lan saluran distribusi tartamtu sing mbukak lan cedhak karo masarakat kanthi tanggal sing beda kanggo nggampangake kunjungan operator lan nggedhekake kesempatan rapat lan bisnis.

 

Salon Rambut, Kuku & Kecantikan COSMO minangka salon internasional kanthi jalur sing dioptimalake kanggo distributor, pamilik, lan operator profesional pusat kecantikan, kesehatan, spa, salon rambut lan salon rambut. Tawaran saka perusahaan paling apik sing nyedhiyakake produk, peralatan, perabotan lan layanan kanggo jagad profesional rambut, kuku lan kaendahan / spa.

Parfum & Kosmetik COSMO minangka pameran internasional kanthi jalur sing dioptimalake kanggo para pembeli, distributor lan perusahaan sing minat warta saka jagad ritel minyak wangi & kosmetik. Tawaran merek kosmetik paling apik ing donya bisa nanggapi kebutuhan distribusi sing saya canggih lan ganti.

 

Kosmopack minangka pameran internasional sing paling penting sing digawe kanggo rantai produksi kosmetik ing kabeh komponen: bahan baku lan bahan, produksi pihak katelu, kemasan, aplikator, mesin, otomatisasi lan solusi layanan lengkap.


Wektu kiriman: Feb-24-2021