Sistem RF Thermagic

  • RF 6.78MHz Thermal Face&Body lifting DY-MRF

    RF 6.78MHz Thermal Face & Body lifting DY-MRF

    Frekuensi kerja optimal ing 6,78MHz; Nggabungke pendinginan 6,78MHz lan semikonduktor 2 ing 1 kanggo menehi pengalaman perawatan paling apik kanggo pasien; Standar emas sing diakoni sacara internasional kanggo ngilangi kisut lan anti-tuwa, wis akeh dipuji dening para ahli ing industri kasebut sajrone sepuluh taun kepungkur. 3 kepala sing kerja: siji kanggo mripat, siji kanggo rai, siji kanggo awak (opsional)

    Model: DY-MRF

  • Danye  radio frequency wrinkle removal skin lifting machine thermagic 6.78MHz

    Danye radio frekuensi mbusak kerut mesin angkat kulit thermagic 6.78MHz

    Frekuensi kerja optimal ing 6,78MHz;
    Standar emas sing diakoni sacara internasional kanggo ngilangi kisut lan anti-tuwa, wis akeh dipuji dening para ahli ing industri kasebut sajrone sepuluh taun kepungkur.