USA RF Tube CO2 LASER Sistem Pengencangan Vaginal DY-VT

Katrangan singkat:

Gunakake tabung logam merek USA (tabung RF); Output laser 30W tenaga tinggi medis, diameter diameter laser D = 0.12mm, Lebar maksimal = 120μs Konfigurasi standar: kepala bawok, kepala scanning lan sirah bedah; Model: DY-VT


Detail Produk

vt

Teori

Laser RF Tube CO2 nggabungake rong teknologi canggih: laser pecahan co2 lan laser pengetatan bawok co2.
Laser Laser Pecahan ngobong sinar laser sing dipérang dadi pirang-pirang sinar mikroskopik, sing ngasilake titik-titik cilik utawa zona perawatan pecahan ing area target sing dipilih. Mula, panase laser mung nembus tlatah sing rusak. Iki ngidini kulit bisa pulih luwih cepet tinimbang yen kabeh area kasebut dirawat. Sajrone resurfacing kulit, akeh kolagen sing diasilake kanggo peremajaan kulit, akhire kulit bakal katon luwih sehat lan luwih enom.

vt1
Laser bawok CO2 nggawe laser 10600nm, dadi konsentrasi energi laser piksel kanggo dadi panas lapisan njero jaringan bawok, menehi stimulasi konstruksi kolagen kanggo ngasilake protein kasebut. sawise perawatan, ndandani lengkap jaringan bawok saliyane kanggo nggawe jaringan bawok sing "enom kaya" tenan kanthi serat kolagen elastis, kandel lan dawa bakal tahan suwe.

vt2

Fungsi

1. Ngencengi tempek lan nyenengake fleksibilitas alami
2. Prosedur bebas ngobati keputihan kanthi asil awet
3. Ngapikake kekeringan bawok lan inkontinensia urin.
4. Pengirangan lan bisa ngilangi garis lan kisut sing apik
5. Nyuda bintik-bintik lan cacad umur, medeni kukul
6. Ndandani kulit rusak srengenge ing rai, gulu, pundhak lan tangan
7. Pangirangan pigmentasi hiper (pigmen sing luwih peteng utawa tambalan coklat ing kulit)
8. Mbenakake kisut sing luwih jero, medeni bedah, pori-pori, tandha lair lan lesi pembuluh darah

Kepala perawatan standar:

Introduction (7)

Nglereni sirah

Introduction (5)

Kepala mindhai

Introduction (2)

Sirah ngencengi bawok

Parameter teknis

Model

DY-VT

Kepala perawatan laser  sirah ngencengi bawok, mindhai sirah, nglereni
Jinis laser Tabung laser RF (diimpor saka Amerika Serikat)
Panel operasi Layar sentuh LCD warna 10.4 inci
Mode laser

laser RF pulsa super

Diameter titik laser

D = 0,12mm

Mono-pulsa jembaré pulsa maksimum

120μs

Daya output laser

1-30w (luwes)

Spots space

0,2mm-2mm

Mode kerja

denyut nadi terus, pulsa siji, pulsa super, pulsa baleni, pulsa ultra

Rentang pindai

20mm-20mm

Pasokan listrik

AC110V / 16A / 60Hz, AC220V / 8A / 50Hz

Ukuran

L45 * W40 * H115cm / 183cm (kalebu lengen)

Bobot net

37kgs

Layar piranti lunak:

co2p_1

Efek Perawatan

co2p_

Kauntungan

Tim ahli kanthi kaprigelan lan pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang kecantikan, fokus ing nggawe mesin berkualitas tinggi lan nawakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan, terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar; Layanan OEM lan ODM.

KLIK ON PLAY

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo ojo ragu-ragu

Hubungi kita saiki

Kita bakal duwe paling akeh profesional

staf layanan pelanggan kanggo njawab pitakon sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita