Kita bakal Virtual ing taun 2020!

Cosmoprof-Asia in Hongkong 2021

Edhisi 25 Cosmoprof Asia bakal dianakake tanggal 16 nganti 19 November 2021 [HONG KONG, 9 Desember 2020] - Edisi 25 Cosmoprof Asia, acara b2b referensi kanggo para profesional industri kosmetik global sing kasengsem karo kesempatan ing wilayah Asia-Pasifik, bakal dianakake tanggal 16 nganti 19 November 2021. Kira-kira 3.000 peserta pameran saka luwih saka 120 negara sing diantisipasi, Cosmoprof Asia bakal melu rong papan pameran. Kanggo pameran lan pembeli rantai pasokan, Cosmopack Asia bakal ditindakake ing AsiaWorld-Expo tanggal 16 nganti 18 November, sing nduwe perusahaan khusus kanggo bahan-bahan lan bahan baku, formulasi, mesin, label pribadi, manufaktur kontrak, kemasan, lan solusi kanggo industri kasebut. Wiwit tanggal 17 nganti 19 November, Pusat Pameran & Pameran Hong Kong bakal dadi tuan rumah merek produk rampung Cosmoprof Asia kalebu sektor Kosmetik & Toiletris, Clean & Hygiene, Beauty Salon & Spa, Salon Rambut, Alami & Organik, Kuku & Aksesoris. Cosmoprof Asia wis suwe dadi patokan industri penting kanggo para pemangku kepentingan ing saindenging jagad sing minat karo pangembangan ing wilayah kasebut, utamane tren sing muncul saka China, Jepang, Korea, lan Taiwan. Minangka kelairan fenomena K-Beauty, uga tren J-Beauty lan C-Beauty sing paling anyar, Asia-Pasifik dadi identik karo solusi inovatif, kecantikan, kosmetik, lan perawatan kulit kanthi performa tinggi, kanthi bahan lan piranti sing nelukake kabeh pasar utama ing donya. Nalika wiwitane pandemi nyebabake hiatus sing signifikan, amarga rantai pasokan ora bisa memenuhi pesenan merek internasional suwene pirang-pirang wulan, Asia-Pasifik minangka wilayah pertama sing diwiwiti maneh, lan uga ing pirang-pirang wulan pungkasan nyebabake sektor kasebut diwiwiti maneh. Sukses anyar edisi pertama Cosmoprof Asia Digital Week, acara digital sing nyengkuyung kegiatan perusahaan lan operator ing wilayah APAC, sing dipungkasi tanggal 17 November, nuduhake manawa penting banget supaya bisa ana ing pasar sing isih dinamis ing wilayah kasebut saiki. 652 peserta pameran saka 19 negara melu inisiatif kasebut, lan luwih saka 8.953 pangguna saka 115 negara sing ndaftar ing platform kasebut. Minggu Digital uga bisa njupuk keuntungan saka dhukungan lan investasi pamrentah lan asosiasi perdagangan internasional, nyumbang kanggo anane 15 paviliun nasional kalebu China, Korea, Yunani, Italia, Polandia, Spanyol, Swiss, lan Inggris.


Wektu kiriman: Feb-24-2021