808nm + Q ngalih laser 2 ing 1 sistem

  • 808nm+Q switch laser DY-DQ

    808nm + Q ngalih laser DY-DQ

    Teknologi 808nm lan teknologi laser switch Q digabungake kanthi sampurna ing sak piranti; Ngilangi rambut, ngilangi tato, peremajaan kulit, ngilangi komedo, ngilangi bintik-bintik, nyusut pori, nambah kulit berminyak; Loro-lorone tangan laser bisa dicopot, gampang diganti lan dirawat; Kerajinan laser umure dawa lan daya output dhuwur; Kualitas sistem pendingin sing apik kanggo nglindhungi mesin sing digunakake sajrone 24 jam;

    Model: DY-DQ

  • Hot sale diode nd yag laser hair removal 808 755 tattoo removal skin rejuvenation machine DY-DQ2

    Hot sale diode nd hair hair hair 808 755 tattoo mesin peremajaan kulit DY-DQ2

    Teknologi 808nm lan teknologi laser switch Q digabungake kanthi sampurna ing sak piranti; Ngilangi rambut, ngilangi tato, peremajaan kulit, ngilangi komedo, ngilangi bintik-bintik, nyusut pori, nambah kulit berminyak; Loro-lorone tangan laser bisa dicopot, gampang diganti lan dirawat; Kerajinan laser umure dawa lan daya output dhuwur; Kualitas sistem pendingin sing apik kanggo nglindhungi mesin sing digunakake sajrone 24 jam; Model: DY-DQ2