Sistem resurfacing kulit laser pecahan laser DY-CO2

Katrangan singkat:

Kepala perawatan standar: sirah pindai lan sirah bedah; Kanggo macem-macem masalah kulit: ngilangi label kulit, resurfacing kulit, nyuda tandha regangan, ngilangi bintik-bintik, bekas luka bedah lan ngilangi bekas kukul lsp; Model: DY-CO2


Detail Produk

co2

Teori

Perawatan laser CO2 kanthi laser tinutup co2, panjang gelombang 10600nm, sinar laser infrared sing ora kasat katon kanthi kapadhetan energi cilik. Output sinar laser kanthi pangilon fokus, titik fokus jaringan target bisa ngasilake gasifikasi suhu dhuwur, bisa digunakake kanggo nglereni, ngobong. Langsung sinar laser, kepadatan energi sing sithik, bisa dadi operasi koagulasi jaringan target. Output laser Co2 saka transmisi laser liwat lengen optik, kanthi macem-macem headpiece, kanggo macem-macem operasi.
Mesin iki nggunakake teknologi laser CO2 lan kontrol sing tepat kanggo teknologi pindai, nggunakake aksi penetrasi panas laser laser, ing pandhuan pemindaian sing tepat, aperture 0,12mm diameter tipis invasif minimal digawe kanthi latticeshaped ing kulit. Kulit minangka efek energi laser lan panas, kisut utawa jaringan parut kanthi seragam gasified instantaneous lan mbentuk bolongan invasif minimal minangka pusat zona mikroheating, kanggo ngrangsang kulit nyintesis pirang-pirang jaringan kolagen anyar. lan kanthi mangkono miwiti perbaikan jaringan, pangaturan ulang kolagen saka serangkaian mekanisme penyembuhan alami awak. Kolagen seger regenerasi acak, nggawe area kulit sing alus dadi alus, tegang, elastis, pori-pori nyusut, nyuda kisut, tas ing mripat ilang, pigmen ilang, parut cethek, tekstur kulit lan warna kulit mboko sithik nambah.

co2_1

Fungsi

1. Ngurangi lan bisa ngilangi garis lan kisut sing apik
2. Nyuda bintik-bintik umur lan cacat, kukulen ajrih
3. Ndandani kulit rusak srengenge ing rai, gulu, pundhak lan tangan
4. Pengirangan pigmentasi hiper (pigmen sing luwih peteng utawa tambalan coklat ing kulit)
5. Ngapikake kisut sing luwih jero, medeni bedah, pori-pori, tandha lair lan lesi pembuluh darah

co2_2

Parameter teknis

Model DY-CO2
Jinis laser Seale mati laser CO2
Dawane gelombang 10.6 mikron, laser inframerah adoh
Panel operasi Layar sentuh LCD warna 10.4 inci
Mode laser mode keseimbangan rendah
Daya output 0-30W. Cont luwes
Dhiameter titik fokus 0.4mm
Jarak fokus lensa F = 100mm
Sistem pangiriman Lengen artikulasi 7-gabungan
Mode kerja pulsa terus-terusan, pulsa tunggal, pulsa baleni lan pulsa super
Durasi pulsa 1-500MS
Daya input 800VA
Lingkungan 5-40
Kelembapan relatif <80%
Range Scanner 20 * 20mm
Grafis Scanner Segitiga / alun / persegi panjang / intan / bunder / garis
Kapadhetan scanner 0,2-2mm / titik
Sistem adhem tutup banyu sirkulasi
Pasokan listrik AC220V ± 10% 50Hz
Ukuran mesin L45 * W40 * H115cm / 183cm (kalebu lengen)
Bobot net 37kg

Layar piranti lunak:

co2p_1
co2p_

Kauntungan

Tim ahli kanthi kaprigelan lan pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang kecantikan, fokus ing nggawe mesin berkualitas tinggi lan nawakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan, terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar; Layanan OEM lan ODM.

KLIK ON PLAY

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo ojo ragu-ragu

Hubungi kita saiki

Kita bakal duwe paling akeh profesional

staf layanan pelanggan kanggo njawab pitakon sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita