RF 6.78MHz Thermal Face & Body lifting DY-MRF

Katrangan singkat:

Frekuensi kerja optimal ing 6,78MHz; Nggabungke pendinginan 6,78MHz lan semikonduktor 2 ing 1 kanggo menehi pengalaman perawatan paling apik kanggo pasien; Standar emas sing diakoni sacara internasional kanggo ngilangi kisut lan anti-tuwa, wis akeh dipuji dening para ahli ing industri kasebut sajrone sepuluh taun kepungkur. 3 kepala sing kerja: siji kanggo mripat, siji kanggo rai, siji kanggo awak (opsional)

Model: DY-MRF


Detail Produk

DY-MRF

Cocog kanggo wong akeh

1. Jaringan kulit rai lemes lan lemek, lan kisut gedhe banget;
2. Kulit tuwa lan atos, longgar lan kendur ing sekitar jaringan mata lan gulu;
3. Anti-tuwa, pembentuk awak sing kuwat.

Kaluwihan Teknis

mrfp
1. Nggabungke teknologi paling apik frekuensi ing 6.78MHz lan suhu semikonduktor pendinginan suhu konstan kanggo nindakake asil perawatan paling apik kanggo masalah penuaan kulit;
2. Frekuensi ing 6.78MHz: RF ing 6.78Mhz sing standar emas sing diakoni internasional kanggo ngilangi kisut lan anti-penuaan, wis akeh dipuji dening para ahli ing industri kasebut sajrone sepuluh taun kepungkur.
3. Teknologi pendinginan suhu konstitusi semikonduktor: Bisa nyuda suhu kulit kanthi efektif kanggo nglindhungi keamanan kulit lan ningkatake kenyamanan perawatan, sing paling penting ningkatake penetrasi tenaga RF menyang ambane kulit sing cocog, lan banjur entuk asil perawatan paling apik kanggo ngilangi kisut lan anti -aging lsp.
4. Analisis macem-macem frekuensi RF lan teknologi pendinginan kaya ing ngisor iki:

Analisis beda RF frekuensiies 
0,5-1MHz 2-3MHz 5MHz 6,78MHz 40,68MHz
RF murah Kurang lan sedheng Sedheng DANYE RF Dhuwur
Penembusan sing jero banget, kerusakan banget, nanging efek sing kurang apik Penetrapan sing luwih jero, luwih akeh kerusakan, efek sing luwih elek Penetrapan sing luwih jero, kerusakan medium, efek umum Jero penetrasi moderat, kerugian cilik, efek paling apik Jero penetrasi sing luwih cethek, kerugian cilik, efek sing apik 

 

Analisis beda RF teknologi pendinginanies
Ora adhem Pendinginan semikonduktor terus-terusan Suhu pendinginan pancet DANYE Semikonduktor Injeksi lemari es
RF murah Sedheng DANYE RF Rega dhuwur
Penetrasi energi RF sing sithik, efek sing kurang, kurang aman Penetrasi energi RF sing luwih gedhe, nanging energi efek cilik, efek umum, gampang frostbite, keamanan ngisor Penetrasi energi RF sing moderat, efek paling apik, keamanan dhuwur, panggunaan murah Penetrasi energi RF sing moderat, efek sing apik, nanging panggunaan sing larang regane, kulkas bisa nggawe suhu kulit nganti puluhan derajat ing ngisor nol, gampang frostbite, sarat dhuwur kanggo sistem kontrol, keamanan umum

 

 

Parameter teknis

Model DY-MRF
Jinis RF Cooling RF Mono-polar
Frekuensi RF 6,78MHz
Daya RF 400W
Kepala Pangobatan Konfigurasi standar:
Kepala kanggo ngubengi mata, irung (10mm)
Kepala kanggo rai (20mm)
Pilihan kanggo tuku:
Kepala kanggo awak (30mm)
Cara pendinginan kepala perawatan pendinginan suhu pancet semikonduktor
Panel operasi layar tutul gedhe 10,4 inci
Cara pendinginan sistem tangki banyu + udhara + semikonduktor
Daya Input Sistem 800W
Pasokan listrik AC110V / 8A / 60Hz
AC220V / 4A / 50Hz
Bobot net 37kgs
Ukuran 31 * 25 * 157cm (nganggo lengen)

 

Efek Perawatan


RF 6.78MHz Thermal Face&Body lifting (1)
RF 6.78MHz Thermal Face&Body lifting (2)

Kauntungan

Tim ahli kanthi kaprigelan lan pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang kecantikan, fokus ing nggawe mesin berkualitas tinggi lan nawakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan, terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar; Layanan OEM lan ODM.

KLIK ON PLAY

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo ojo ragu-ragu

Hubungi kita saiki

Kita bakal duwe paling akeh profesional

staf layanan pelanggan kanggo njawab pitakon sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita