Sistem multi-fungsi

  • 808nm+Q switch laser DY-DQ

    808nm + Q ngalih laser DY-DQ

    Teknologi 808nm lan teknologi laser switch Q digabungake kanthi sampurna ing sak piranti; Ngilangi rambut, ngilangi tato, peremajaan kulit, ngilangi komedo, ngilangi bintik-bintik, nyusut pori, nambah kulit berminyak; Loro-lorone tangan laser bisa dicopot, gampang diganti lan dirawat; Kerajinan laser umure dawa lan daya output dhuwur; Kualitas sistem pendingin sing apik kanggo nglindhungi mesin sing digunakake sajrone 24 jam;

    Model: DY-DQ

  • Hot sale diode nd yag laser hair removal 808 755 tattoo removal skin rejuvenation machine DY-DQ2

    Hot sale diode nd hair hair hair 808 755 tattoo mesin peremajaan kulit DY-DQ2

    Teknologi 808nm lan teknologi laser switch Q digabungake kanthi sampurna ing sak piranti; Ngilangi rambut, ngilangi tato, peremajaan kulit, ngilangi komedo, ngilangi bintik-bintik, nyusut pori, nambah kulit berminyak; Loro-lorone tangan laser bisa dicopot, gampang diganti lan dirawat; Kerajinan laser umure dawa lan daya output dhuwur; Kualitas sistem pendingin sing apik kanggo nglindhungi mesin sing digunakake sajrone 24 jam; Model: DY-DQ2

  • NEW 360 Cryolipolysis Vacuum 4 in 1 Platform DY-CRYO

    BARU 360 Cryolipolysis Vacuum 4 in 1 Platform DY-CRYO

    Fungsi 4 ing 1: 360 vakum cryolipolysis + kavitasi + rai RF + awak awak; Kepala perawatan standar: endhas 360 cryo medium, endhas cryo 360 gedhe, endhas rongga 40KHz, endhas multi-polar lan endhas awak multi-polar; Ngilangi kabeh awak lan ngangkat awak, bentuk awak, ngencengi rai lan ngilangi kisut;

    Model: DY-CRYO

  • Portable Elight +RF 3 in 1 System DY-B101

    Portable Elight + RF 3 in 1 System DY-B101

    Sistem Elight + RF 2 in 1 kanggo macem-macem masalah kulit lan pelangsingan lan ngangkat awak;

    Model: DY-B101

  • Q switch yag laser +Multi-polar RF 2 in 1 system DY-LR

    Q ngalih laser yag + Multi-polar RF 2 ing 1 sistem DY-LR

    Fungsi 2 ing 1, fungsi laser Yag + fungsi RF; Gagang sing digunakake: handag laser yag kanthi 1064nm, 532nm, 1320nm. Kepala rai RF, lan sirah awak rf; Kanggo ngilangi tato, ngangkat kulit, ngilangi kisut lsp; Model: DY-LR

  • Professional IPL +Q switch yag laser 2 in 1 system  DY-IPLASER

    IPL + Q profesional ngalih laser yag 2 ing 1 sistem DY-IPLASER

    Fungsi 2 ing 1: fungsi IPL lan fungsi laser yag; Peremajaan kulit, ngilangi rambut, ngilangi tato, ngilangi bintik lsp; Gagang: gagang IPL kanthi irisan filter panjang gelombang sing beda, gagang laser yag; Model: DY-IPLASER