Output dhuwur telung dawa gelombang 755 808 1064 batang penghapusan rambut laser diode saluran mikro

Katrangan singkat:

Laser Jerman, tembakan tanpa wates sajrone garansi; Laser diode saluran mikro, sistem ngilangi rambut profesional; Daya dhuwur, perawatan sing trep, umur dawa, populer karo panggunaan rumah sakit;


Detail Produk

w1

Teori

Sistem kasebut nggunakake dawa gelombang rambut sing optimal 755 808 1064nm diode kanggo penetrasi jero menyang dermis ing endi folikel rambut. Ing prosedur perawatan, serangkaian fluensi sithik, pulsa pengulangan dhuwur nambah suhu folikel rambut lan sekitar, jaringan nutrisi nganti 45 derajat Celcius. Pangiriman panas sing luwih bertahap nggunakake chromophores menyang jaringan sekitar minangka waduk kanggo dadi panas folikel rambut kanthi efektif. Iki, bebarengan karo energi panas sing diserap langsung dening folikel rambut, ngrusak folikel lan nyegah tuwuh maneh.
Mesin laser dioda 808nm efektif banget kanggo melanosit folikel rambut tanpa jaringan ing cedera. Lampu laser bisa diserap dening batang rambut lan folikel rambut ing melanin, lan diowahi dadi panas, saengga nambah suhu folikel rambut. Nalika suhu mundhak cukup dhuwur kanggo ngrusak struktur folikel rambut, sing ilang sawise proses fisiologis alami folikel rambut banjur entuk tujuan ngilangi rambut permanen.

808wp23wavep1000

Fungsi

1. Kabeh jinis rambut ing awak (rambut ing rai, sekitar area lambe, jenggot, underarm, rambut ing tangan, sikil, payudara lan area bikini)
2. peremajaan kulit sing luwih murah

Parameter teknis

Jinis laser Laser saluran Diode laser
Dawane gelombang 808nm 755nm 1064nm gelombang campuran
Panel operasi Layar sentuh LCD warna 15 inci
Ukuran kerajinan tangan 12 * 12mm
Mode pangiriman Kopling es soprano langsung kopling
 Input Daya piranti 3000W
Mode cepet (FHR):  
Kapadhetan daya 5-10J / cm2 bisa disetel
Frekuensi pengulangan 10Hz
Mode profesional (SDM)  
Kapadhetan daya 6-50J / cm2 bisa disetel kanthi kisaran jembar pulsa tetep (kasedhiya Max.120J / cm2)
Frekuensi pengulangan 1-5Hz bisa diatur kanthi jangkoan jembaré pulsa
Jembar pulsa Otomatis
Cara adhem Sistem sirkulasi udara + banyu + pendinginan semikonduktor
Tingkat adhem pendinginan instan safir lan permukaan kulit paling ngisor nganti 0 ~ -5 ℃
Ukuran mesin L47cm * W44cm * H127cm
Bobot net 48kgs

 

Efek Perawatan

8081_

Kauntungan

Tim ahli kanthi kaprigelan lan pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang kecantikan, fokus ing nggawe mesin berkualitas tinggi lan nawakake layanan purna jual sing sampurna kanggo para pelanggan, terus-terusan ngembangake produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar; Layanan OEM lan ODM.

KLIK ON PLAY

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo ojo ragu-ragu

Hubungi kita saiki

Kita bakal duwe paling akeh profesional

staf layanan pelanggan kanggo njawab pitakon sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita